• NAJBOLJA PONUDA
  • Papirna galanterija
  • Polipak PE ambalaza
  • Papirna Galanterija Mozart
  • Papirna galanterija POLI
  • PE galanterija POLI
  • K U P I T E

OSNOVNI PODACI O NASEM PREDUZECU

Mi smo LIDERI U PROIZVODNJI

Produzece Polipak doo postoji od 1995 godine. Osnovna djelatnost preduzeca je proizvodnja ambalaze od polietilena.(folije, kese tregerice, kese za zamrzivač, kese za smece, kese za led, ambalazne kese za pakovanje hrane u industriji). Deo proizvodnje odnosi se i na proizvode od papirne galanterije(toalet papir, salvete, ubrusi i sl.) Preduzece osim svoje robne marke proizvodi veliki broj PL proizvoda za velike trgovačke lance.(Delhaize, Dis, Mercator, Aman, Metro cash&cary, Domaći Trgovinski Lanac-DTL , Plodine, Tomy i sl.)

Proizvodni prostor je lociran u mestu Batočina u centralnoj Srbiji. Takodje postoji distributivni centar u Beogradu.

Veliki deo proizvodnje se izvozi uglavnom na tržišta zemalja Cefta i EU. Glavna izvozna tržišta su: Danska, Rumunija, Grčka,Italija, Nemacka, Francuska, Hrvatska, Bosna, Crna Gora, Bugarska.

Procenat proizvoda koji se izvozi u odnosu na celokupnu proizvodnju je 35-40%.

U preduzecu Polipak doo je zaposleno oko 150 radnika. Proizvodnja je organizirana u 4 smene tako da možemo reci da se proizvodnja odvija u kontinuitetu 24 časova u toku dana. Preduzece posjeduje veliki broj mašina od čega treba navesti npr. 24 extrudera za izvlačenje PE folije različitih dimenzija i veličina. Od toga 3 extrudera su za izvlačenje visokokvalitetnih troslojnih folija i jedan ekstruder za dvoslojne(crno Bele) folije. Preduzece posjeduje i svoju opremu za reciklažu tako da se 100% otpada iz proizvodnje u potpunosti reciklira.

Preduzece je jako orijentirano ka zaštiti životne sredine. U strukturi proizvodnje vise od 50% materijala koji se koristi za proizvodnju koristi se iz recikliranih sirovina. Preduzece posjeduje svoj informacioni sistem za praćenje svih procesa u preduzecu koji je veoma unikatan i koji je godinama softverski razvijan i dograđivan u saradnji sa firmom Zebra Con iz Beograda. Ovaj informacioni sistem omogućavaju nam potpunu sledljivost svih procesa u proizvodnji i distribuciji. Preduzece posjeduje veliki broj sertifikata iz oblasti kvaliteta kao sto su .....,

Sve bonitetne kuće koje se bave ocjenom boniteta poslovanja doselile su preduzecu Polipak doo bonitet AAA i ovaj bonitet se održava tokom celog perioda postojanja preduzeca tj. Već čitavih 25 godina.

NAMA SE VERUJE

Mi smo proizvodnja koja raste i koja stalno siri krug komitenata .Poceli smo davne 1995 godine i donosimo kvalitetne proizvode

Mi smo profesionalci

Stalni rast i veliki broj zadovoljnih klijenata govori da je nasa proizvodnja lider u svojoj oblasti privredjivanja

Zadovoljstvo je obostrano

Mi rastemo u skladu sa nasim kupcima . Zadovoljan kupac je moto po kome se i mi razvijamo.